Fotbollsskolan

Bagarmossen Kärrtorp BK

Välkommen!

OBS: Sommarens fotbollsskola V 24 direkt efter att skolan slutat och vecka 32 veckan innan skolan börjarär nu öppen

Först en liten uppdatering beroende på Corona tiden... eftersom vi inte vet om allt som vanligt igen!!!

Vi planerar att genomföra sommarens fotbollsskolor givet de restriktioner som föreligger just nu. Vi kommer givetvis att anpassa gruppernas storlek vid träningar och vid utspisning av lunch/er etc så att vi följer de rekommendationer som föreligger. Om mer omfattande restriktioner införs som gör att vi måste fatta beslut att ställa in så kommer vi att återbetala avgiften. Dock med det undantag att om detta sker först efter tidpunkten då vi behövt beställa paketen med tröja, boll och vattenflaska från Svenska Fotbollsförbundet så kommer vi att behöva göra avdrag för självkostnaden. Givetvis kommer då varje deltagare få sitt paket.  Om vi på grund av rådande omständigheter inte kan genomföra sommarfotbollsskolan återbetalas inbetalt belopp (med avdrag för eventuell fakturaavgift) 

Nu är det bara att anmäla ert barn, förra året 2020 blev fotbollsskolan full och vi kunde inte ta emot alla barn, så först till kvarn gäller.

Vi arrangerar Fotbollsskolan, och här kan du hitta information om våra aktuella fotbollsskolor.
Här kan också du som förälder anmäla ditt barn.

Bagarmossen Kärrtorp Bk kommer genomföra 2 fotbollskolor denna sommar.

Fotbollskola 1 är under perioden 2021-06-14--2021-06-18 som är 5 dagar lång.

Fotbollskola 2 är under perioden 2021-08-09--2021-08-14 som är 5 dagar lång.

I priset ingår:

V 24. 6-12 år 1700:- -- 13-15 år 1700:- (5 dagar)

V 32. 6-12 år 1700:- --13-15 år 1700:- (5 dagar)

Bägge veckorna:

6-12 år 2995:- -- 13-14 år 2995:-

OBS:

Om ert barn blir med bägge veckorna är det viktigt att ni skriver in barnet på bägge veckorna. Vid betalningen anger ni ert personnummer eller idnr ni får som deltagare på fotbollsskolan.

Ni kan även Swisha in pengar på nr 123-6664130 (ta med id nr samt namn & ålder)

När ni betalar för 2 veckor drar ni sedan av på priset till 2995:- 

Fotboll, t-shirt, vattenflaska samt lite häftiga posters från landslaget.

Lunchen består av lagad mat som serveras mellan 11.00-12.00. Mellanmål som är frukt  och något som blivit över från lunchen.

LEDARE under veckorna kommer vara utbildade tränare. 

REKTOR kommer Janne Sandberg vara.

Grupperna:

Åldern på barnen är 6-12 år, denna grupp delas in i 20 spelare i varje grupp med 2 ledare.

Ambitionsgruppen är i ålder 13-14 år, tränare för denna grupp är Bla Janne Sandberg som är högst utbildad i Svensk fotboll. Här är tanken att spelarna ska få möjlighet till proffsiga utmanande träningar av tränare som är välutbildade ungdomstränare.

Träningar:

6-12 år, 3 träningar per dag kommer genomföras där lekar, teknikträning skott och spel kommer vara grunden till roliga dagar.

13-14 år, 3 träningar per dag där fokus kommer vara detaljer i passningar, vändningar, mottagningar, fint&dribbling, skott och spel. Under veckan genomförs en utbildning som ska bli till en utveckling för spelarna i denna ålder. Frågor som kommer ställas är, hur passar jag bollen bäst? vilka verktyg behöver jag som spelare? hur genomför jag den bästa vändningen med bra bollkontroll? hur tar jag emot bollen bäst för att vinna tid vid nästa moment/tillslag? Hur kan jag bli lika bra skytt som Kennedy blev? Vad behöver jag tänka på när jag spelar tvåmålsspel? Här är fotbollsmoment gruppen 13-14 år gamla kommer bemästra bättre efter denn/dessa veckor.

GÄSTTRÄNARE:

Spelare och ledare från allsvenska klubbar kommer att besöka under veckorna om pandemin godkänner detta.

Vi ses i sommar!