Fotbollsskolan

Vimmerby IF

Välkommen!

Vimmerby IF arrangerar Landslagets Fotbollsskola för barn födda 2012-2006. En vecka fylld med glädje, utveckling och gemenskap!

Fyra dagar med Landslagets Fotbollsskola i Vimmerby IFs regi i samarbete med ICA Kvantum. Första veckan på sommarlovet under pågånde VM med Sverige och Vimmerby IFs Kosovare Asllani i spetsen. Vimmerby IF fyller också 100 år 2019 och satsar på härliga dagar som ska fyllas med teknik, lek och spel i olika former och anpassat efter ålder. Vi kortar ner dagarna för att alla barn ska orka med hela veckan och att vi fyller dagarna med energi och kvalitet. 

Upplägg: Vecka 25, måndag 17/6 - torsdag 20/6 (fredag midsommar). Start 09.00 med samling i/vid omklädningsrummen. Förmiddagen fylls med fotbollsträning, frukt och festis med ledarna och spel i olika former till dagens slut 12.00. Då hinner man äta ordentlig frukost före och lunch hemma efter för att orka med att träna hela veckan.

Ledare: Huvudansvarig på plats är David Lindgren tillsammans med ledare och spelare från vår seniorverksamhet och äldsta juniorlag. Fokus i veckan på att vara en god lagkamrat där vi avslutar varje dag med att tillsammans med barnen lyfta goda exempel som hänt under dagen.

Pris: 350 kr som är kostnaden för boll, T-shirt och vattenflaska från Adidas som hämtas ut på Intersport. I övrigt tar Vimmerby IF inte ut någon egen avgift.

Sista anmälningsdatum är 17/5 för att vi ska kunna garantera att Intersport hinner få hem paketen för avhähmning innan Fotbollsskolans start.

Vi ses i sommar!

 

Partner logos frontpage